Agenda in beeld

Kom luisteren!

18 november 2023 om 14:30

Lunchroom Met Liefde: Sint Jorisplein 1-B in Terborg

Lunchroom Met Liefde : Onder het genot van een verrassinsplankje / proeverij van heerlijke zoetigheden en gebakjes kan er geluisterd worden naar Keltische muziek.

Dag van de Achterhoekse Popmuziek : Het jaarlijkse evenement waarin artiesten en locaties laten zien wat onze Achterhoekse muziekscene in pacht heeft.

 

Eerdere optredens

In beeld

5 t/m 13 augustus 2023

Kroatië, Veli Iz

Diverse concerten : met een samengesteld muziekgezelschap van Kroaten en Nederlanders op het eiland Iz. Met klassieke muziek, tango’s en Keltische muziek.

Naast de drie aangekondigde concerten werden er o.a. optredens georganiseerd op terrassen bij cafés en restaurants. Ik had een eigen programma met Keltische muziek. Ik speelde voor het eerst op mijn nieuwe reisharp: de Luna 34.

21 januari 2023

Theater de Vaillant  |  Een gastoptreden

Polshoogte Haags Amateur Theaterfestival :  Theatergroep Pols organiseert een festival vol korte optredens in samenwerking met diverse andere theatergroepen.

 

16 oktober 2022

Concert en expositie Anna Rutten

De Dorpskerk Hoog-Keppel : Een kerkelijk monument van de Stichting Gelderse Kerken. Hier worden regelmatig concerten en tentoonstellingen georganiseerd.

Een soloprogramma met liederen uit Schotland, Ierland en Wales. Het concert werd gecombineerd met een expositie van mijn zilveren sieraden.

26 september 2021

Folkgroep Moirea

De Verbeelding: Een jaarlijks terugkerend Cultureel evenement in Pijnacker-Nootdorp. Optreden bij: Hoveniersbedrijf Louis van der Meijden in Delfgauw.

Oktober 2015: Oban, Schotland

Ensemble onder leiding van Cheyenne Brown.

De Royal National Mod: Eerste prijs gewonnen op het onderdeel ensemble spelen op de Royal National Mod. Een jaarlijks groot evenement in Schotland. Het evenement stimuleert actief het onderwijzen, leren en gebruiken van de Gaelische taal en de studie en cultivering van Gaelische literatuur, geschiedenis, muziek en kunst. Ik heb daar in de hol van de leeuw in het Gaelic gezongen.